EL CONSELL GENERAL DE PROCURADORES ESPANYA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB PARADORES QUE OFERIRÀ CONDICIONS ESPECIALS Als PROCURADORS COL·LEGIATS DEL CGPE

CGPE

El Consell General de Procuradors d’Espanya (CGPE) ha signat un conveni de col·laboració amb Paradors de Turisme Espanya SA, amb l’objectiu d’oferir descomptes en el preu de l’allotjament i esmorzar tant per als col·legiats dels Col·legis integrats en el CGPE, així com per als familiars al seu càrrec acompanyats del beneficiari, que desitgin allotjar-se en els Paradors ubicats al llarg i ample d’Espanya. L’acord entre les dues institucions ha estat signat pel president del Consell General de Procuradors d’Espanya (CGPE), Juan Carlos Estévez, i el president de Paradores de Turisme d’Espanya, Oscar Lopez Àgueda.

Aquest acord de col·laboració s’emmarca en la línia de treball del Consell General de Procuradors d’Espanya, (CGPE) per rubricar acords amb diverses empreses i entitats que permetin als col·legiats accedir a serveis de caràcter professional o d’un altre tipus en condicions avantatjoses per a ell i la seva famílies.

Els procuradors i els seus familiars directes podran contractar habitacions a l’establiment a un preu especial. A més, els col·legiats que desitgin celebrar algun servei de restaurant al Parador seran atesos de forma “preferencial” i podran accedir a un descompte en la tarifa oficial en les seves estades a aquesta cadena hotelera.

FONT: CPGE