Formulari de Contacte

Pot contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari o escrivint-nos directament a la nostra adreça de contacte info@villenprocuradores.com

Ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

L’informem que les seves dades personals seran tractades per Villén PROCURADORS per tal de gestionar la seva sol·licitud i el manteniment de les relacions professionals i comercials amb vostè. Les seves dades no seran cedides a tercers. Aquest tractament de dades és necessari per atendre la seva sol·licitud. Les seves dades seran conservades fins que Vostè es doni de baixa del servei i / o passat un temps prudencial des que atenguem la seva sol·licitud. Un. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades dirigint-se a Villén PROCURADORS , amb domicili en C / Rajolers, 11 de Gavà, o info@villenprocuradores.com , acompanyant còpia del seu DNI acreditant degudament la seva identitat. En qualsevol situació, Un. Té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

¿On Estem?

Av.Carrilet nº3 Edifici D Planta 3ª
08902 Hospitalet de Llobregat

Telèfon
(+34)93 143 70 35